Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

torsdag 19 april 2012

Mums, Filibabba ... visst ser det gott ut?


Ingredienser

3 st Ägg   
1 1/2 dl Socker   
100 g Färskost max 15%   
2 1/2 dl Kvarg 10%   
1 tsk Vaniljsocker   
4 st Digestivekex   

Instruktioner

  • Dela äggen i gulor och vitor. Vispa äggulor och socker pösigt, blanda ner färskost, kvarg och vaniljsocker.
  • Vispa äggvitorna till hårt skum och vänd ner dem i ostsmeten.
  • Häll hälften av de smulade digestivekexen i en rund form.
  • Häll glassmeten över.
  • Strö resten av kexsmulorna ovanpå.
  • Ställ i frysen minst tolv timmar.
  • Tag fram i rumstemperatur någon halvtimme innan servering. Serveras med färska bär och frukt.

Inga kommentarer: